Miként Pál Edithtől (képünkön) megtudtuk, a divatbemutatón Hargitay-Nagy Zsuzsa – Bárczi Erika, Rabócsi Renáta, Bódis Boglárka, Takács Zsuzsa, Bélavári Zita, Pásztor Anni ruhakölteményei, a KELE'MAN elegáns öltönyei kerülnek bemutatásra 40 ügyvéd és ügyvédpalánta által.

Folytatva a hagyományt és egyben mint utolsó alkalmon, elbúcsúzva a rendezvénytől az „Ügyvédek a kifutón” divatshow célja ezúttal is változatlan: a jótékonyság mellett a hazai divatkultúra értékeit megőrizni, bemutatni az ügyvédeket egy más megvilágításban.

Az est folyamán értékes tombolanyereményekkel, koktélfalatos cateringel, minőségi bor-, csokoládé-, kávé-, sajt- és sütemény-kóstolóval várjuk vendégeinket - mondta el Pál Edith.

Az idei esemény moderátora dr. Kárpátiné dr. Juhász Hajnalka, az Igazságügyi Minisztériumi gazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkári kabinet kabinetfőnöke. Tanácsára a tombolabevételt jótékonysági célra, a kárpátaljai árva gyermekek megsegítésére ajánlják fel. A tombolákat a hostessektől lehet az est folyamán megvásárolni.

Exkluzív kiállítók bemutatják a legújabb parfümöket, egyedi készítésű ékszereket, órákat, szemüvegeket, bőrtáskákat és egyéb kiegészítőket.

Médiapartnerek: Ügyvédek Lapja, Pesti Ügyvéd, Jogászvilág, Csak Nőknek, Haszon, Nők Lapja magazinok. Az egészről DVD film is készül.

A divatbemutató közben Nemcsák Károly színés és igazgató igazgató jóvoltából a József Attila Színház két vezető színésze ad elő részleteket közismert musicalekből.

"Egy nagy gálát szeretnék összehozni búcsúzásként" - tervezi az ötletgazda és egyben szervező Pál Edith.

A rendezvényre történő regisztráció az ugyvedekakifuton@freemail.hu e-mail címen jelezhető.

(Címfotónk: illusztráció)