Dr. Becker Tibor (1974, címfotónkon) 1997-ben Janus Pannonius Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte meg jogi diplomáját, summa cum laude minősítéssel. 2008–2010 között elvégezte az Európai Uniós Szakjogászképzést, az ELTE Jog- és Államtudományi Karán.

1999 évben alapította meg ügyvédi irodáját. Az ügyvédi iroda tevékenysége széles kört ölel fel, főként azonban polgári és gazdasági peres és peren kívüli ügyintézéssel foglalkozik.

Aktívan részt vesz a kamarai közéletben, legutóbb a kamara oktatási bizottságának elnökeként.

A Magyar Jogászegylet Komárom-Esztergom megyei elnöke.

2018. március 15-i nemzeti ünnep alkalmából, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulóján. dr. Trócsányi László igazságügyi miniszter a Magyar Arany Érdemkereszt polgári tagozata kitüntetést adott át dr. Becker Tibornak, a Becker Ügyvédi Iroda ügyvédjének, a Magyar Jogász Egylet Komárom-Esztergom Megyei Szervezete elnökének. A méltatás szerint sikeres szakmai tevékenysége, valamint a helyi jogásztársadalom életében végzett aktív szervező munkája miatt érdemelte ki az elismerést.

A kamara titkárává az e posztot eddig is betöltő dr. Izsó Attila tatabányai ügyvédet választották (képünkön). 1988-ban szerzett diplomát az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. A tatabányai 1. sz. Ügyvédi Munkaközösség ügyvédjelöltje volt, 1991 óta egyéni ügyvéd. 16. éve tölti be a Komárom-Esztergom Megyei Ügyvédi Kamara titkári tisztét. Mind polgári, mind büntető praxissal végzi tevékenységét. Az utóbbi időben több ügyfelelet képviselt a Strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága előtt. Sportrendezvények rendszeres szervezője kamarája tagjainak részére. A 2018. november 24-i ügyvédnapon a Kiváló ügyvédi Mukáért elismerésben részesült a Magyar Ügyvédi Kamara részéről.