A BSI (Budapest Sportiroda) és a Jogi Fórum a 23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó keretében már 5. alkalommal hívja külön versenyre a jogi szakma képviselőiből álló 3 (félmaratonváltó), vagy 6 fős (maratonváltó) csapatokat, meghirdetve számukra az V. Jogi Fórum Kupát. amelynek védnöke dr. Bánáti János, a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke.

Jó társaság - kiváló hangulat - közös siker!

A Jogi Fórum Kupának is keretet adó 23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón, Közép-Kelet-Európa legnagyobb váltófutó versenyén tavaly 1875 csapat vett részt. Közöttük 85 váltó –több, mint 400 jogász– futott a szakmai bajnokságban.

Külön értékelés és díjazás a Jogi Fórum Kupán

A Jogi Fórum Kupa csapatait külön is értékeljük és díjazzuk kizárólag az egymás között elért teljesítményük alapján.

A Jogi Fórum Kupa legeredményesebb női és férfi versenyzőjét idén Jogi Fórum különdíjban részesítjük!

A díjkiosztóra nem a versenyen, hanem egy külön erre az alkalomra szervezett eseményen kerül sor, amelyre minden résztvevő csapatot meghívunk. Itt mindkét táv I-VI. helyezett férfi és női csapatai serleget kapnak, a további váltók pedig névre szóló oklevelet vehetnek át a verseny védnökétől.

A Jogi Fórum Kupa hangulata és az ünnepélyes díjátadás 2015-ben:

http://www.jogiforum.hu/hirek/34009

Részletes versenykiírás

A verseny időpontja: 2016. június 12. vasárnap

A rajt/cél helyszíne: Budapest, 56-osok tere, a verseny a Városligetben zajlik.

Félmaraton váltó: 3 fős csapatok versenye, ahol a váltó minden tagja 1 kört, azaz 7032,5 métert fut, a csapat így összesen 21,1 kilométert, vagyis egy félmaratont teljesít.

Maraton váltó: 6 fős csapatok versenye, ahol a váltó minden tagja 1 kört, azaz 7032,5 métert fut, a csapat így összesen 42,2 kilométert, vagyis egy maratont teljesít.

Nevezés a Jogi Fórum Kupára:

A www.futanet.hu oldal „Nevezés” legördülő menüjében szereplő módokon.

A kitöltött nevezési lapra rá kell írni: „Jogi Fórum Kupa”, online nevezéskor a „megjegyzés” rovatban, e-mailben történő nevezéskor a levélben kell ezt feltüntetni. Csak az így beérkezett, teljes körűen kitöltött nevezéseket tudjuk figyelembe venni a külön értékelésnél. Utólagos helyesbítésre nincs mód.

Kategóriák: a Jogi Fórum Kupán férfi és női kategóriában indulhatnak a csapatok. A vegyes csapatokat a férfiak között értékeljük.

Fontos!

A 3 fős csapatból minimum 2 főnek, a 6 fős csapatból minimum 4 főnek jogi végzettségűnek kell lennie.

(Az a csapat, amelynek tagjai közül legalább ketten, illetve négyen egy cégnél is dolgoznak, és a cég nevét egyértelműen szerepelteti a csapatnévben, valamint a nevezési lapon jelöli a Fut a cég kategóriát – online nevezés esetén a „megjegyzés” rovatban tüntetve fel ezt – a Jogi Fórum Kupa mellett a „Fut a cég” kategóriában is értékelésre kerül.)

Nevezési díjak és teljes eseményinformáció:

http://www.futanet.hu/…nyinformacio

Eredménylista:

A Jogi Fórum Kupára nevezett csapatok szerepelnek az összetett eredménylistán és a külön elkészített kategóriánkénti eredménylistában is.

A kategória eredményeket június 22-ig jelentetjük meg a honlapunkon.

Bővebb információ: lakatos.istvan@futanet.hu, 1-273-0939, 20/375-1829