A hat napos verseny fináléjában az ügyvédi közéletből is jól ismert és népszerű kolléganő, dr. Kománovics Ibolya (képünkön a díjátadáson), tagja a BÜK elnökségének és a MÜBSE igazgatóságának, elnöke a BÜK Szociális és Jóléti és a MÜBSE Kárrendezési Bizottságának, 8:4 arányban győzött.

„Meglepetésként ért a győzelem! Amikor elkezdődött a verseny, csak élvezni szerettem volna a játékot, nem gondoltam arra, hogy mi a cél – kezdte értékelését a bajnok. – Ahogy teltek a napok, és véget ért a verseny első fordulója, meglepett, hogy ott vagyok a fináléban. Természetesen nagyon örültem, hogy egy olyan nagyszerű és tapasztalt játékossal játszhatok döntőt, mint Palotásné Horváth Zsuzsa” – mondta az ügyvédnő.

„Jó hangulatú, baráti match play volt, ahol minimális célként egyetlen szakasz győzelmet tűztem ki magamnak, azonban minden bejött, ezért született ez a hihetetlen eredmény. Sokat jelentett, hogy már az elején sikerült áttörnöm a minimális célt, és ez a lélektani hatás segített abban, hogy egyre magabiztosabban játsszak” – tette hozzá, aki a győzelem mellett kivételesen nagy ajándéknak tartja, hogy a versenyen kiváló játékosokkal játszhatott egy flightban. olyan hangulatot teremtettek számára, amely hozzájárult a sikerének eléréséhez.

A golf-vájtfűlűeknek jelezzük: Dr. Kománovics Ibolya következő állomása egy barcelonai hosszú hétvége lesz márciusban, ahol folytatja felkészülését a 2018-as szezonra, mivel határozott célja a "hcp javítás"...

Gratulálunk az ügyvédnőnek és további hasonló sikereket kívánunk a hazai, valamint a nemzetközi golfversenyeken!

(Hírforrás és fotók: hungariangolf.hu)