Dr. Simon Levine (Foto: DLA Piper)

Az Aldersgate Funding alap - adta hírül sajtóközleményében a DLA Piper - valamennyi nemzetközi joghatóságban elérhető lesz azzal a céllal, hogy a lehető legjobb finanszírozási feltételeket, gyors döntéshozatalt és fokozott átvilágítást biztosítson a DLA Piper ügyfelei számára.

Ezek a feltételek együttesen lehetővé teszik a jogi intézkedések gyors végrehajtását anélkül, hogy az iroda ügyfelei esetlegesen anyagi veszteséget szenvednének el. A DLA Piper, amennyiben szükséges, képes kockázatmentes finanszírozást, egyúttal költségfedezetet és biztosítékot nyújtani az iroda partnerei számára, a benyújtott peres költségek akár 100 százalékáig.

A finanszírozás, amely a Law& kiterjedt jogi szolgáltatáscsomag része, és amely kizárólag a DLA Piper ügyfelei részére érhető el, a kifejezetten tőkeigényes ügyek során felmerülő igények érvényesítésére is felhasználható.

Dr. Radics Viktor (Foto: DLA Piper)

"Együttműködésünk révén ügyfeleink ezentúl gyorsan, könnyedén, és eddig elképzelhetetlennek tűnő mértékben finanszírozhatják a nagyobb volumenű peres ügyeiket. A DLA Piper és az LCM új alapja jelentősen megváltoztatja a peres ügyek finanszírozásának hagyományos megközelítését” – nyilatkozta dr. Simon Levine, a DLA Piper globális társ-vezérigazgatója.

Dr. Radics Viktor, a DLA Piper budapesti irodájának Local Partnere és jogvitarendezési csoportvezetője hozzátette: „A DLA Piperrel szoros együttműködésben az Aldersgate Funding Magyarországon elsőként képes olyan innovatív nfinanszírozási eszközt biztosítani ügyfelei javára, amelynek segítségével átvállalhatóvá válnak a perköltségből fakadó nkockázatok. Bízunk abban, hogy legújabb szolgáltatásunk jelentősen hozzájárul a jövőbeli peres eljárások sikeréhez.”