Dr. Szűcs Andrea, a MÜE elnöke

Az Ügyvédfórumhoz eljuttatott közleményében a MÜE elnöke, dr. Szűcs Andrea egyebek mellett elmondja, hogy szervezetük belföldi tevékenysége sokrétű. Nemzetközi kapcsolattartástól a tudományos és gyakorlati kérdésekkel foglalkozó konferenciák szervezésén át a társaséleti rendezvényekig

Havonta egy alkalommal, rendszerint a hónap első csütörtökén tartják összejövetelüket, amikor is megbeszélik mindazokat a tudnivalókat is, "amelyeket régimódi használattal folyosói információnak neveztek".

Egy-egy új jogszabály bevezetéséről, gyakorlatáról folyamatosan tájékoztatják egymást és pontosan tudják azt is, hogy ki az a kolléganő, aki pl. társadalombiztosítási joggal foglalkozik, ki az, akihez érdemes elküldeni problémás végrehajtási ügyet.

A MÜE alapító tagjainak egy része kezd az aktív pályával felhagyni. Szeretnék azonban, ha a tizenöt éve létrehozott és működő szervezet továbbra is működne. Ezért olyan kolléganők jelentkezését várják, akik a MÜE nemzetközi kapcsolatok ápolását fontosnak tartanák, egyidejűleg folyamatos hazai működtetése iránt elkötelezettséget éreznek.

Kérik, hogy az érdeklődő kolléganőket, szíveskedjenek dr. Sándor Mária ügyvédnél emailen jelentkezni a kapcsolatfelvétel és a továbbiak megbeszélése céljából: dr.sandor.maria@freemail.hu

Az tervezik, hogy a közeljövőben közgyűlést tartanak, ekkor nemcsak az új tagfelvételekről, hanem az új vezetőségről is döntést szeretnének hozni.

A MÜE-vel kapcsolatos korábbi közleményünk: