A BÜK kéri a nem számítógépes programot használó tagjait, hogy frissítsék az adatbázisaikat. Az új szerződésminták a BÜK JogTudor szolgáltatásának keretében biztosított Jogkódex programból is letölthetők a "Minták, nyomtatványok" - "Kitölthető iratminták" - "Társasági jog" menüpontokon keresztül.

Gond még az új 59-es rovat (a cég hivatalos elektronikus elérhetősége) - jegyzi meg közleményében a BÜK elektronikus hírlevelének közleménye, mert többen már kérik bejegyezni, de ennek még nincs jogszabályi alapja. A Fővárosi Törvényszék Cégbírósága egyeztetett a minisztériummal és ennek alapján - bár az új nyomtatvány tartalmazza az 59-es rovatot - ezt nem kell és nem is ajánlott kitölteni. Ha az ügyvéd ezt kitöltve adja be a kérelmet, akkor azt nem jegyzi be a cégbíróság, hamarosan pedig át sem fogja engedni a Cégszolgálat rendszere azokat az xml kérelmeket, amelyekben ki van töltve ez a rovat.

Még nincs információ arról, hogy mi lesz a 45. rovatban a "cég elektronikus kézbesítési címe" adat sorsa, amit ki fog váltani az 59-es rovat, ezért azoknak a cégeknek, amelyek ezt korábban nem adták meg, a módosításkor egyelőre be kell jelenteniük ezt is.