A Budapesti Ügyvédi Kamara díszterme igazán méltó helyszínt jelentett az versenyhez. A profi versenyrendezés immáron megszokott volt. A résztvevők között idén is elsősorban ügyvédek jeleskedtek, minsamellett hogy a mezőnyben dr. Balsai István személyében alkotmánybíró és dr. Bitskey Botond, az Alkotmánybíróság főtitkára is indult.

A versenyzők egy napon, két fordulóban, összesen 36 partit játszottak, miközben a baráti hangulatban és kollegiális légkörben.

Évről-évre kb. 40 játékos vesz részt a sporteseményen, amely nem elhanyagolható létszám, azonban meggyőződésem, hogy amatőr szinten több játékos is rendszeresen játszik, legfeljebb még nem próbálta ki tudását nyilvános versenyen.

Eredményhirdetés

Ami pedig a verseny végeredményét illeti: az előzetes favorit, dr. Kelen László és dr. Kelen Botond páros ha nem is nagy fölénnyel, de maga mögé utasította a 2. helyen végzett dr. Nyárádi Gabriella – dr. Juhász György párost (akik az első verseny győztesei voltak), míg 3. helyen egyszersmind a legjobb nem budapesti párként a verseny egyik ötletadója, dr. Halmos Tamás, a Nyíregyházi Ügyvédi Kamara elnöke végzett partnerével, dr. Havaj Tamással .

Köszönet illeti - emelte ki dr. Ifj Vég Tibor szervező - a verseny rendezését magára vállaló Magyar Bridzs Szövetséget, és a szervezésben segítő dr. Berényi András és dr. Horváth Orsolya ügyvédeket.