Az ötven éves jubileumi oklevéllel elismert ügyvéd és a sokszoros válogatott bridzsversenyző emlékére dr. Vég Tibor emlékversenynek elnevezett eseményt, a VI. Országos Jogász Bridzsversenyt november 16-án tartották a Budapesti Ügyvédi Kamara székházának dísztermében. A fővédnök idén is dr. Áder János köztársasági elnök, a védnök pedig dr. Bánáti János a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke és dr. Sárközy Tamás, a Magyar Jogász Egylet elnöke volt.

A mezőny elsősorban ügyvédekből állt, de más hivatásrendek is képviseltették magukat. A versenyt nemzetközivé tette nagyváradi ügyvéd kollégánk részvétele, aki párjával éppen csak lecsúszott a dobogóról.

A küzdelem két fordulóban zajlott, az éles versenyhelyzet ellenére a szokásos baráti légkörben. A profi rendezést a Magyar Bridzs Szövetség biztosította.

A szervezésben dr. Halmos Tamás, dr. Berényi András és dr. ifj. Vég Tibor vettek részt. Az eddig soha nem volt létszámú mezőnyben több olyan versenyző is részt vett, aki most először indult. Huszonhat pár küzdelme zajlott, amely már - hozzáértők szerint - számottevőnek nevezhető a hazai bridzs-életben.

Az első három helyezett páros neve:

  1. Retteghy István- Bőhm András (a vándorkupa idei nyertesei)
  2. Vég Tibor-Békési Sándor-Farkas Katalin
  3. Solti Szabolcs-Frisch Tamás

(Címfoto: a díjátadás pillantai)