Dr. Csurgó Ottó


Az egyszeri segély összege bruttó 100.000 Ft, a kérelmeket 2020. június 1-től július 31-ig lehet előterjeszteni - amint arról az Ügyvédfórum.hu-t az ügyvédek biztosító- és segélyszervezete, a MÜBSE ügyvezetője, dr. Csurgó Ottó tájékoztatta.

Mint megtudtuk: annak érdekében, hogy a segélyeket a 100 legméltányolhatóbb helyzetben lévő kérelmező kaphassa meg, a MÜBSE Igazgatótanácsa úgy döntött, hogy a kérelmek elbírálása – a szabályzatban foglaltaktól eltérően – valamennyi kérelem beérkezését követően, 2020. augusztus 31-ig történjen meg. Az egyéb tárgyú segélykérelmek elbírálásának határideje változatlan.

A segélykérelem benyújtásához szükséges további részleteket, köztük a kérelmek tartalmára vonatkozó javaslatokat és a kitöltendő adatlapot honlapunkon itt találják meg.

Az ügyvezető arra is felhívta a figyelmet, hogy június 2-tól ismét működik személyes ügyfélszolgálatuk.

Hétfőtől csütörtökig 9 és 16 óra között kereshetik fel a MÜBSÉ-t faz ügyfelek. Egészségügyi okokból továbbra iskérik a szájmaszk használatát, a kézferőtlenítést, továbbá megértésüket, hogy egyszerre csak egy személyt tud az iroda fogadni.

Ügyintézésére továbbra elsősorban a MÜBSE Ügyvédportál (elérhetősége: www.mubse.hu) vagy telefonos ügyfélszolgálatuk igénybevételét javasolja az ügyvezető, dr. Csurgó Ottó. Utóbbi hétfőtől csütörtökig szintén 9 és 16 óra között, pénteken 9 és 13 óra között érhető el, a 06-1-239-89-89 és a 06-1-239-31-21 telefonszámokon.

E-mail üzeneteiket központi e-mail címükön (mubse@mubse.hu) fogadnak.