A BÜK-ben az első negyedéves tagdíj, illetve az éves kedvezményes tagdíj jogvesztő fizetési határideje is 2019. január 15. napja.

Amennyiben ezen időpontig nem érkezik meg a pontos összeg, akkor az egyösszegű befizetés után járó 10%-os kedvezmény nem vehető figyelembe.

Az átutalást a BÜK UniCredit Banknál vezetett 10900011-00000007-20950113 számú bankszámlájára kell teljesíteni.

A kedvezményes tagdíjak összegei:

  • ügyvéd: 118 800 Ft
  • kamarai jogtanácsos: 95 040 Ft
  • alkalmazott ügyvéd: 95 040 Ft
  • szünetelő ügyvéd: 35 640 Ft
  • szünetelő kamarai jogtanácsos: 28 512 Ft
  • szünetelő alkalmazott ügyvéd: 28 512 Ft
A tagdíjbefizetések ellenőrzésére lehetőség van a kamarai honlapon ügyfélkapus bejelentkezést követően elérhető személyes ügyintézési felületen. Az egyenleg az Adatlap menüben található. Az adatlapon lévő túlfizetés beszámítható, valamint lehetőség van arra is, hogy az előző évi hátralékot és a kedvezményes tagdíjat egyszerre rendezzék (szintén január 15. napjáig).

A Kamara kéri, hogy a tagdíj utalásakor a közlemény rovatba írják be a lajstromszámukat. Ha valaki ilyet már nem kapott, az a KASZ-t és annak a személynek a nevét adja meg, akinek a tagdíját teljesíti. Ügyeljenek a pontos kamarai név feltüntetésére (pl.: dr. K.Tóth István és nem Tóth István).

Amennyiben több személynek csoportosan utalnak, és az adatok a közlemény rovatba nem férnek be, akkor a gabriella.berki@bpbar.hu e-mail-címre küldjék meg a részletes táblázatot lajstromszám, ennek hiányában KASZ, kamarai név és összeg feltüntetésével.

Az utalással kapcsolatos bankköltséget a BÜK nem tudja átvállalni, ezért kérik, hogy amennyiben külföldről indítják az utalást, akkor a bankköltséget ne terheljék a Kamara számlaszámára.