A gyereahuvosre.hu-n a büntetés-végrehajtási szervezetnél betölthető minden pozíció megtalálható, így Sopronkőhidától Sátoraljaújhelyig, a pécsi börtöntől a tiszalöki fegyintézetig már minden hazai büntetés-végrehajtási intézet és intézmény állásai böngészhetővé vált. Ráadásul az országos álláskereső alkalmazás segítségével bármely érdeklődő szolgálati hely és beosztás szerint is tud az igényeinek és képzettségének megfelelő pozíciót találni, mindezt csupán egy kattintásnyi idő alatt.

A szervezet működéséről, a lehetséges juttatásokról, a felvételi követelményekről is bárki találhat hasznos információkat, de a gyereahuvosre.hu-n valamennyi toborzóiroda elérhetősége is megtalálható. A honlapra látogatók pedig vizuálisan is „beleshetnek” a börtönbe, ugyanis videók, fotók és 360 fokos panorámaképek segítik megismerni a társadalom érdekében végzett nehéz, sokrétű, ugyanakkor kifejezetten változatos munkát, amit a büntetés-végrehajtási hivatást választók végeznek nap mint nap.

A büntetés-végrehajtási szervezet új toborzó honlapját a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának Kommunikációs Főosztálya önállóan, külső vállalkozó bevonása nélkül készítette.