Az ítéletekből az ügyszámot és az ügyvéd nevét kitakarták - írja meg a történetet a BÜK hírlevele. A videó 6:58 perce körül megszólalt titokzatos jogi képviselő furcsa vallomást tett. Azért hirdeti álnéven magát, hogy a kamara ne tudjon vele szemben a meg nem engedett reklám miatt fellépni. A tárgyaláson pedig az ügyvédnek nem kötelező megjelennie, az nem károkozás.

A riportban megszólalt valaki, aki szerint a kamara belterjes szervezet, kettős mércével mér. Az ilyeneket, mint Kevin megtűri, másokkal szemben pedig szigorú büntetéseket alkalmaz.

A vélemény szabad, de ez esetben biztosan téves. A riport alapján nem volt nehéz a kamarának azonosítania az illetőt, akivel szemben bírói és ügyfélpanaszok alapján a kamara elnöke csak 2013 óta 18 esetben kezdeményezett előzetes vizsgálati eljárást. Két esetben kapott megrovást, öt ügyben pénzbüntetést, összesen bőven millión felül.

Dr. Kevin azonnal fizet. Már azelőtt befizeti a bírságokat és az eljárási költségeket, mielőtt azt a kamarai program kivetné. Jelenleg 10 eljárás van vele szemben folyamatban. Pontosabban 11, hiszen az interjúbeli beismerés és a honlap megvizsgálása nyomán egy újabb előzetes vizsgálat elrendelésére került sor. Ezúttal hivatalból. Tart ameddig tart, de ki fog derülni, hogy dr. Kevin jól gondolja-e, hogy csak a falig ment el vagy már azon is túl?