A Közalapítvány 2016 januárjában induló Budapest Mikrohitel Programja keretében kedvezményes kamatozású hiteleket kínál azoknak a budapesti, működő és életképes üzleti tervvel rendelkező mikrovállalkozásoknak, egyéni vállalkozóknak, közjegyzői vagy ügyvédi irodáknak, amelyeknél az előző éves nettó árbevétel nem haladja meg a 2 millió eurót (600 millió forintot), valamint alkalmazottainak száma a 10 főt.

A Budapest Mikrohitel igényelhető ingatlan vásárlásra, építésre, átalakításra, felújításra, egyéb beruházások finanszírozására, valamint forgóeszköz biztosítására a beruházáshoz kapcsolódóan vagy önállóan is. Valamennyi kölcsön rendkívül kedvező, akár évi 3,9%-os kamat mellett, plusz költségek (pl.: hitelbírálati díj, folyósítási jutalék) nélkül, 3-10 év futamidőre, maximum 10 mFt összegig, ingatlanbiztosíték mellett vehető igénybe.

A mikrohitelek iránt érdeklődő vállalkozások számára térítésmentesen nyújtanak személyre szabott tanácsadást a Közalapítvány munkatársai, melynek során segítséget kapnak a vállalkozások a legmegfelelőbb finanszírozási konstrukció kiválasztásában és a hitelkérelem összeállításában.

Érdeklődés, valamint hitelkonzultációra időpont egyeztetés a +36-1-269-6869-es telefonszámon vagy a mikrohitel@bvk.hu e-mail címen.

(Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek. A kondíciók módosításának jogát a Közalapítvány fenntartja. A termék részletes leírását, illetve feltételeit az Ügyféltájékoztató tartalmazza, mely megtekinthető a Közalapítvány székhelyén és a www.bvk.hu internetes oldalon.)