Az első napon a nemzetközi vállalatfelvásárlásokhoz (M&A) kapcsolódó pénzügyi kérdésekkel foglalkoznak majd. Az előadók között ott lesznek majd többek között belga, ír, svájci, osztrák, cseh, lengyel, holland, német, francia, olasz és svéd ügyvédek - mint a szerkesztőségünket tájékoztató dr. Görgényi Orsolya AIJA elnöktől és dr. Ránky Anna AIJA magyar nemzeti képviselőtől, budapesti ügyvédektől megtudtuk.

Különlegesnek ígérkezik a rendezvény második napi témája is, amelyen az angolszász, az európai és távol-keleti kultúra tárgyalás technikai különbségeit elemezik. Kanadából, Kínából, Japánból és Indiából érkező ügyvédek szembesítik majd a résztvevőket azokkal a kulturális különbözőségekkel, amelyek nagy hatással lehetnek egy-egy tárgyalás kimenetelére.

A helyszín a Hotel Sofitel lesz.

Részvételi díj: A magyar ügyvédeknek a szakmai belépő március 22-ig befizetve 145 euró, azt követően 165 euró. Ez az összeg tartalmazza a szakmai programokon való részvételt és a napközbeni frissítőket, az ebédeket. Nem tartalmazza viszont az esti programok költségét. A magyar ügyvédeknek ezen kívül lehetősége van a társasági és szakmai programokon egyaránt részvételt biztosító kedvezményes regisztrációra is.

A részletes program ide kattintva érhető el.

Regisztrálni ide kattintva lehet.

Ide kattintva elérhető az összes AIJA szeminárium programja.