Az esemény célja a mozgás, a jó társaság, és az egészséges versenyszellem. A rendezvény során lehetőségük lesz nemcsak az ügyvédeknek , orvosoknak, hanem az őket elkísérő családtagoknak, barátoknak is kipróbálni a golfot, a csoportos oktatást Írország magyarul is beszélő volt bajnoka, Gavin Irwin fogja tartani, Hideg Dánel közreműködésével. Gavin kedves, megnyerő személyisége, és a páratlanul szép fekvésű, magas színvonalon kivitelezett, igényesen kialakított Forest Hills sportcentrum kiváló lehetőséget biztosít egy kellemes, szép nyári nap eltöltésére.

Az esemény egyéni verseny, ahol azonban a két hivatásrend képviselői egymással is megküzdenek. A versenybíró külön értékelni fogja azt is, hogy összességében az ügyvédek, vagy az orvosok teljesítettek-e a nap során jobban, végül ki fog derülni, hogy ki lesz a nap abszolút győztese. A színvonalas versenyhez nívós díjak is párosulnak.

A verseny végén a sport adta élvezetet igényesen összeállított svédasztalos fogadás követ, amelyen a versenyzőkön kívül minden részt vevőt vár a Forest Hills Biohotel & Golf centrum éttermének professzionális csapata.

A verseny fővédnöke: Dr. Bánáti János a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke

Jelentkezni a versenyt megelőző nap 12 óráig a golf@foresthills.hu, info@foresthills.hu e-mail címen illetve, az alábbi két telefonszámon lehet: +36 88 573 312, +36 88 573 310

Nevezési díjak: Egyéb MGSZ tagoknak – 14 500 Ft (junior kedvezmény 50 %)

Forest Hills tagoknak 6000 Ft

Forest Hills másod club tagoknak 10 250 Ft

Tartalmazza:

Versenynapon a greenfee díját és teniszpálya használatot

Versenynapon az induló csomagot

Versenynapon ebédet

Kísérő étkezése: 3900 Ft; Wellness részleg használata: 3500 Ft/fő/nap

Szeretettel várnak minden résztvevőt a szervezők:

Dr. Bánáti Kristóf ügyvéd,

Dr. Kománovics Ibolya ügyvéd

Dr. Siklós Pál osztályvezető főorvos

a Forest Hills csapata